Οι υπηρεσίες μας

 

 

 

Υδραυλικά - Θερμοϋδραυλικά - Ψύξη - Ηλιακά - Αποχέτευση - Τοποθέτηση - Συντήρηση - Επισκευή - Αντικατάσταση | Σπύρος Μπούρδος Πάτρα ΑχαΐαΗ επιχείρηση ΜΠΟΥΡΔΟΣ εδρεύει στην Πάτρα από το 1982 κι εξυπηρετώντας όλο το 24ωρο την Πάτρα, τις γύρω περιοχές καθώς και όλη την Πελοπόννησο κατόπιν συνεννόησης, προσφέρει, και μέσω του «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ», ολοκληρωμένες θερμοϋδραυλικές και υδραυλικές λύσεις, παρέχοντας τοποθέτηση, συντήρηση, επισκευή ή αντικατάσταση σε οικοδομές, οικίες, καταστήματα και βιομηχανικούς χώρους κι αναλαμβάνοντας από την πιο μικρή οικιακή βλάβη, μέχρι την πιο απαιτητική επαγγελματική εγκατάσταση, υπόσχεται εγγυημένα αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα και πιστοποιημένα υλικά της αγοράς.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να αναλάβει και να παραδώσει ολοκληρωμένες εργασίες σε:
 
 
 
 
 
 
 
 
ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ - ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΑ
 
 
Αναλαμβάνουμε την κάθε εργασία άμεσα κι υπεύθυνα, με τον κατάλληλο εξοπλισμό και υλικά, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών για να μην αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα στο άμεσο μέλλον.
Υδραυλικές εγκαταστάσεις παντός τύπου
Τοποθέτηση σωμάτων καλοριφέρ
Αντικατάσταση σωμάτων καλοριφέρ
Τοποθέτηση κυκλοφορητή
Τοποθέτηση αυτόματου εξαεριστικού
Τοποθέτηση μετρητών στάθμης πετρελαίου
Εγκατάσταση εξωτερικών σωληνώσεων καλοριφέρ
Εγκατάσταση λέβητα
Εγκατάσταση καυστήρα
Εγκατάσταση δοχείου διαστολής
Εγκατάσταση boiler
Αντικατάσταση boiler
Αντικατάσταση ηλεκτροβάνας
Κεντρική θέρμανση
Αυτόνομη θέρμανση
Ενδοδαπέδια θέρμανση
Επισκευές παντός τύπου
 
 
 
 
 
 
ΨΥΞΗ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ
 
 
Η αντλία θερμότητας είναι ένα ενεργειακά αποδοτικό σύστημα που απορροφά θερμότητα από τον αέρα του περιβάλλοντος για θέρμανση και ζεστό νερό. Μεταφέρει τη θερμότητα του αέρα του περιβάλλοντος στην οικία μέσω υδραυλικού συστήματος νερού, όπως ενδοδαπέδια θέρμανση, fan coil ή σώματα καλοριφέρ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για θέρμανση και για ψύξη.
Αντλίες θερμότητας θέρμανση
Αντλίες θερμότητας ψύξης
Μελέτη
Συντήρηση
Εγκατάσταση
Επισκευή
 
 
 
 
 
ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
 
 
Ένας ηλιακός θερμοσίφωνας αποτελεί ουσιαστικά ένα ενεργητικό ηλιακό σύστημα, το οποίο εκμεταλλεύεται την ηλιακή ενέργεια για να ζεσταίνει το νερό σε μία κατοικία ή σε οποιοδήποτε άλλο κτίριο. Επομένως, πρόκειται για μία εναλλακτική επιλογή παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, η οποία είναι απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον και θεωρείται ιδανική για περιοχές με μεγάλη ηλιοφάνεια.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες αποτελούνται από δύο βασικά μέρη, τους συλλέκτες και τη δεξαμενή αποθήκευσης νερού (boiler). Μπορούν να ζεσταίνουν το νερό είτε από τον ήλιο και το ρεύμα (διπλής ενέργειας) είτε και από τον λέβητα ή την αντλία θερμότητας (τριπλής ενέργειας).

Μελέτη
Συντήρηση
Εγκατάσταση
Επισκευή
 
 
 
 
 
ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ
 
 
Η σωστή εγκατάσταση της οικιακής αποχέτευσης ξεκινά από τον κατάλληλο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και καταλήγει σ’ έναν έμπειρο υδραυλικό που θα φροντίσει να τοποθετήσει τους σωλήνες της αποχέτευσης με τη σωστή κλίση, ανάλογα με το χώρο, έτσι ώστε να μην συσσωρεύονται εύκολα αντικείμενα μέσα στους σωλήνες για να μην βουλώνουν.

Η εμπειρία και η άρτια τεχνική μας κατάρτιση σας εγγυάται υψηλή ποιότητα κι ασφάλεια στη κατασκευή των οικιακών αποφράξεων.

Απόφραξη κεντρικής αποχέτευσης
Απόφραξη υδρορροής
Απόφραξη νιπτήρα
Απόφραξη νεροχύτη
Απόφραξη σιφονιού
Απόφραξη λεκάνης
Απόφραξη μπανιέρας
Απόφραξη μπιντέ
 
 
 
 
 
ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ
 
 
Ανταποκρινόμαστε άμεσα και στις πιο λογικές τιμές της αγοράς, αναλαμβάνοντας την εγκατάσταση της πυρόσβεσης σας, με ασφάλεια και αξιοπιστία, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό, παρέχοντας υπηρεσίες που αφορούν οικιακούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους!
Μελέτη
Συντήρηση
Εγκατάσταση
Επισκευή
 
 
 
 
 
ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ
 
 
Μελετάμε τον χώρο σας κι έχοντας εμπειρία και τεχνογνωσία, σας προτείνουμε λειτουργικές λύσεις συστημάτων αυτόματου ποτίσματος, που θα καλύψουν απόλυτα τις ανάγκες σας, είτε σε οικιακούς, είτε σε επαγγελματικούς χώρους!
Μελέτη
Συντήρηση
Εγκατάσταση
Επισκευή
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για ότι και αν χρειαστείτε στο 6980768949
και θα είμαστε άμεσα κοντά σας
σε όλη την Πάτρα, τις γύρω περιοχές καθώς και σ’ όλη την Πελοπόννησο κατόπιν συνεννόησης.