Υδραυλικά - Θερμοϋδραυλικά - Ψύξη - Τοποθέτηση - Συντήρηση - Επισκευή - Αντικατάσταση | Σπύρος Μπούρδος Πάτρα ΑχαΐαΗ επιχείρηση ΜΠΟΥΡΔΟΣ, εδρεύει στην Πάτρα και από το 1982 δραστηριοποιείται με συνέπεια κι επαγγελματισμό στο χώρο των θερμοϋδραυλικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων, παρέχοντας τοποθέτηση, συντήρηση κι επισκευή, εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Πάτρα, τις γύρω περιοχές καθώς και όλη την Πελοπόννησο κατόπιν συνεννόησης, συμμετέχοντας δυναμικά και στο πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ».

Είμαστε στη διάθεση σας 24 ώρες!
 
 
Εμπιστευθείτε τους ειδικούς!

Εμπιστευθείτε τους ειδικούς!

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες σε ιδιωτικούς, επαγγελματικούς ή βιομηχανικούς χώρους, εγγυώμενοι υψηλή ποιότητα κι ασφάλεια, με αντοχή στο χρόνο και σε τιμές πάντα ανταγωνιστικές, σε οποιοδήποτε, υδραυλικής φύσης έργο μας εμπιστευθείτε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ολοκληρωμένες λύσεις!

Ολοκληρωμένες λύσεις!

Αναλαμβάνουμε από την πιο μικρή οικιακή βλάβη, μέχρι την πιο απαιτητική επαγγελματική εγκατάσταση, παρέχοντας τοποθέτηση, συντήρηση, επισκευή ή αντικατάσταση σε οικοδομές, οικίες, καταστήματα, βιομηχανικούς χώρους και μέσω του «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ»!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

Αναλαμβάνουμε την κάθε εργασία άμεσα κι υπεύθυνα, με τον κατάλληλο εξοπλισμό και υλικά, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών για να μην αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα στο άμεσο μέλλον!

ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΑ

ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΑ

Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, σεβόμενοι τον οριζόμενο χρόνο αποπεράτωσης, αναλαμβάνοντας ενδεικτικά τοποθέτηση ή αντικατάσταση σωμάτων καλοριφέρ, τοποθέτηση κυκλοφορητή, τοποθέτηση αυτόματου εξαεριστικού κ.α.!

ΨΥΞΗ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΨΥΞΗ - ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά και όντας πιστοποιημένα, παραδίνουμε ασφαλείς κατασκευές με αντοχή στο χρόνο!

ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Ακολουθούμε πιστά τις εξελίξεις της τεχνολογίας προσφέροντας σύγχρονες κι ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, που πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις!

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, αναλαμβάνοντας την εγκατάσταση της αποχέτευσης σας, με ασφάλεια και αξιοπιστία, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό, παρέχουμε τις υπηρεσίες μας έχοντας την ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής!

ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ

ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ

Ανταποκρινόμαστε άμεσα και στις πιο λογικές τιμές της αγοράς, αναλαμβάνοντας την εγκατάσταση της πυρόσβεσης σας, με ασφάλεια και αξιοπιστία, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό, παρέχοντας υπηρεσίες που αφορούν οικιακούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους!

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ

Μελετάμε τον χώρο σας κι έχοντας εμπειρία και τεχνογνωσία, σας προτείνουμε λειτουργικές λύσεις συστημάτων αυτόματου ποτίσματος, που θα καλύψουν απόλυτα τις ανάγκες σας, είτε σε οικιακούς, είτε σε επαγγελματικούς χώρους!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

για ότι και αν χρειαστείτε στο 6980768949 και θα είμαστε άμεσα κοντά σας σε όλη την Πάτρα, τις γύρω περιοχές καθώς και σ’ όλη την Πελοπόννησο κατόπιν συνεννόησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ